Het is bijna zover:
PPG Paletkwartet én ZVT gaan samen spelen.

Het belooft een mooie avond te worden. Jij komt toch ook?

Ongeluk door PPG Paletkwartet

Vanity en Bibi rijden met een auto tegen een boom. Hun passagier op de achterbank is er zeer slecht aan toe. De ambulance wordt gebeld, maar waarom komt deze niet? Twee vrouwen die minder gelukkig zijn dan ze lijken.

Spel: Marene Kok en Marcella Ermerins
Tekst en regie: Rick Dros

Fred door ZVT

Nu Fred dood is, zoeken zijn zus Paula en zijn vriendin Mary naar een nieuwe balans in hun levens. Zal de komst van Arthur daar in kunnen bijdragen? Twee vrouwen die proberen om te gaan met verlies.

Spel: Annemieke van Horn, Kismet Diktas en Leo Kos
Tekst: Carver
Regie: Rick Dros

 

Wat doen we in 2014?

In het voorjaar van 2014 staat Het Laatste Kievitsei van het Volk op stapel. Wanneer dat opgevoerd wordt is nog niet bekend.

Het Laatste Kievitsei
Drie halfbroers worden door de plotselinge dood van hun moeder meedogenloos op zichzelf teruggeworpen. Nieuwe visies en bespiegelingen zijn noodzakelijk om aan de grote leegte in hun leven het hoofd te bieden. Of dit de drie gekwelden zal lukken, is nog maar de vraag. Hun inzet is weliswaar optimaal, maar hun naïeve toekomstvisie en de trivialiteit van alledag dreigen hen beentje te lichten. Terwijl het radiotoestel zijn troosteloze deuntjes speelt, zwelt in de huiskamer de donkere roffel van het noodlot aan.

Datum vr 15, za 16 en zo 17 nov 2013
Aanvang 20.30 uur (vr/za) en 14.30 (zo)
Locatie studio KADZ
Adres Zuideinde 74, Koog aan de Zaan
Kosten €10 (incl. pauzedrankje)

Voor reserveringen:
Mail naar: ZVT of Marene Kok

Telefonisch:
06 10683768 (Jolanda)
06 52647013 (Marene)

flyer Ongeluk/Fred