Zadelpijn en ander damesleed

 

'Zadelpijn en ander vrouwenleed' verhaalt over een vriendinnengroep die elkaar al vanaf hun studietijd kennen. Elk jaar reizen ze al fietsend door de Franse Loirestreek, met als hoogtepunt de beklimming van de 'Tite de Sancerre'. Door groepsleider An de 'Mont Ventoux van midden Frankrijk' genoemd. Dit jaar is de reis anders dan anders. Het zal namelijk de laatste vakantie van Jacqueline zijn, die terminaal ziek is. Tijdens de week zorgen liefde, ontrouw en de dood voor de nodige spanningen in de groep. De dames proberen met humor de ongemakken de baas te blijven. Herkenbaar, vrolijk, triest en ontroerend. Een bijtende en hilarische tragikomedie. Het toneelstuk is gebaseerd op gelijknamige (debuut)bestseller van Liza van Sambeek.

Spel: Annette Brinkman, Marene Kok, Ellen Vermeulen, Marcella Ermerins, Elise Fernandez, Timna Rijvordt, Aafke Minkes en Pim Houthuijse.

Regie: Tom Willems
Licht en geluid: Walter Staub en Maurice Tjipjes
Toneelbewerking: Janine Brogt en Moniek Kramer

Rechts: flyer Zadelpijn

Onder: Scènefoto's van Zadelpijn.
Foto 1 t/m 3 (in het Dorpstheater) zijn gemaakt door Dirk Jongejans. De foto's 4 en 5 (in Theater Vleuterweide) door een docent in Vleuten.

Waar en wanneer

 

Voorstelling Zadelpijn en ander damesleed

Datum Vrijdag 10 en zaterdag 11 april 2015
Locatie Dorpstheater Wormer

Datum Zondag 19 april 2015
Locatie Theater Vleuterweide

Zadelpijn
scenes scenes scenes scenes scenes